انوع کابینت آشپزخانه

یکی از بخش‌های مهم هنگام بازسازی آشپزخانه کابینت‌های آشپزخانه می‌باشد که میتواند تاثیر بسازیی در دکوراسیون داخلی آشپزخانه داشته باشد. کابینت‌ها دارای طرح ها و جنس‌های مختلفی بوده و با توجه به سلیقه افراد و هزینه‌ای که می‌خواهند برای انتخاب آن‌ها داشته باشند متفاوت است. برای داشتن انتخاب بهتر با تنوع زیاد بهتر است، با انواع کابینت آشپزخانه آشنا شوید. به طور کلی کابینت‌ به دو نوع مدرن و کلاسیک تقسیم می‌شوند.

  • انواع کابینت های مدرن

    • کابینت هایگلاس
    • کابینت پی وی سی
    • کابینت ام دی اف
    • کابینت آشپزخانه روکش چرمی
    • کابینت آشپزخانه سوپربرجسته
    • کابینت فلزی
  • انواع کابینت های کلاسیک

   
انوع کابینت آشپزخانه

انوع کابینت های مدرن:

کابینت های گلاس یا هایگلاس: این جنس از کابینت‌ها را می‌توان گونه‌ای متفاوت از ام دی اف‌ها دانست. چهارچوب یا اسکلت این نوع کابینت معمولاً از ام دی اف سفید و بخش‌های قابل رویت آن و درب‌ها از جنس ورق هایگلاس ساخته می‌شود.این نوع کابینت‌ها سطوح بسیار براقی دارند و بسیار شیک و زیبا هستند. به دلیل تمیز شدن سریع و راحت طرفداران زیادی دارند.
استفاده از این مدل کابینت‌ها به علت سطح براق آن‌ها برای آشپزخانه‌هایی که نور کافی ندارند بسیار مناسب است. ترکیب رنگ کابینت هایگلاس بسیار متنوع بوده و با توجه به دکوراسیون آشپزخانه می‌توانید انتخاب دلخواه و مناسبی داشته باشید.
برای دیدن نمونه پروژه بازسازی کابینت های‌گلاس، که توسط تیم نوین بازسازی اجرایی شده به اینجا مراجعه کنید.

   
کابینت هایگلاس
   

کابینت های پی وی سی :

کابینت‌های پی وی سی بهترین نوع کابینت در مقابل حرارت و رطوبت می‌باشد. و انتخاب خوبی برای نصب در اطراف سینک ظرفشویی هستند.پی وی سی نوعی پلیمر فشرده است که از این ماده در ساخت کابینت‌های آشپزخانه و کمد‌های نصب شده در محیط‌های مرطوبی چون سرویس بهداشتی و حمام و استخر استفاده می‌شوند. از ماده PVC برای استحکام در مقابل رطوبت در انواع کابینت‌هایی چون (کابینت هایگلاس، کابینت ام دی اف وکابینت چوبی) می‌‌توان استفاده کرد. کابینت‌های PVC رنگ بندی متفاوتی دارند و نگهداری و تمیز کردن آن‌ها به راحتی صورت می‌گیرد.

کابینت پی وی سی(PVC)
   

کابینت های با روکش چرمی:

کابینت‌ها با روکش چرمی نوعی از کابینت‌های ام دی اف هستند که چرم مصنوعی بر سطح آن‌ها پرس شده است و جزو کابینت‌های مدرن دسته بندی ‌می‌شوند. به علت چرم پرس شده بر سطح آن‌ها دارای حساسیت بالایی می‌باشند و نیاز به مراقبت بیشتری است. سطح این کابینت‌ها را می‌توان با یک دستمال پاک کرد، توجه داشته باشید که برای پاک کردن سطح این کابینت‌ها نیاز به دقت فراوان می‌باشد و نمی‌توان از مواد شوینده قوی استفاده کرد.

   
کابینت ام دی اف(MDF)
   

کابینت سوپر برجسته  :

کابینت‌های فوق برجسته جزو دسته بندی کابینت‌های سبک مدرن می‌باشند، روی سطح کابینت گره‌هایی با طرح چوب دیده می‌شود که جلوه‌گر طبیعت می‌باشد. برای داشتن دکوراسیونی زیبا می‌توان از این نوع کابینت‎‌ها در دو رنگ استفاده کرد، و با متریال دیگری چون هایگلاس براق ترکیب زیبایی به دست آورد. این مدل از کابینت همانند مدل کابینت‌های کلیف ایتالیایی می‌باشند که تلفیقی از هنر و تکنولوژی بوده و ایده‌های جدیدی خلق می‌کنند.

     

همین الان برای مشاوره و بازدید رایگان با ما تماس بگیرید

تلفن تماس : 28421841-021

شما می توانید با شماره مستقیم بالا تماس گرفته یا فرم مشاوره و بازدید رایگان را تکمیل نمایید تا در چند ساعت آینده، با شما تماس گرفته شود.

   

کابینت فلزی:

با تغییر سبک دکوراسیون آشپزخانه‌ها، کابینت‌های فلزی نیز به نوع دیگری مورد پسند واقع می‌شوند. امروزه بیشتر نمونه‌هایی که جنس آن‌ها استیل بوده و سطوح صاف و براقی دارند در دکوراسیون‌های جدید مورد استفاده قرار می‌گیرند.

کابینت های فلزی دارای سه نوع هستند :

مدل  فولادی: کابینت‌های مدل فولادی مستحکم بوده و مقاومت بالایی دارند اما در مقابل رطوبت و زنگ خوردگی مقاومت کمی داشته و ظاهر اولیه خود را در مقابل رطوبت، از دست می‌دهند.

مدل گالوانیزه: کابینت مدل گالونیزه، کابینتی با سطح فلز محکم‌تری نسبت به کابینت فولادی بوده و در مقابل رطوبت مقاومت بیشتری از خود نشان می‌دهد.تنوع و طرح و رنگ آن محدود است.

مدل استیل: این مدل از کابینت‌ها که مقاومت بالایی داشته و شیک و خاص بوده به دلیل عدم تنوع در رنگ و طرح ‌آن‌ها، اکثرا در آشپزخانه‌های بزرگ و صنعتی دیده می‌شوند.

کابینت فلزی
   

کابینت ام دی اف:

یکی از پرطرفدارترین نوع کابینت است که دارای رنگ و طرح متنوعی می‌باشد و ترکیب آن با کابینت‌های هایگلاس به دکوراسیون آشپزخانه جلوه زیبایی می‌دهد.

کابینت ام دی اف (MDF) از ضایعات دوریختنی چوب‌ تولید می‌شود، وزن بسیار کمی دارد و در مقابل رطوبت و حرارت مقاومت به نسبت خوبی دارد.

   
کابینت ام دی اف
   

انواع کابینت های کلاسیک:

کابینت های تمام چوب: کابینت های تمام چوبی دارای ظاهر بسیار زیبا و شیک هستند، اما این نوع از کابینت ها دارای قیمت های بسیار بالایی می باشند و مدت زمان زیادی برای آماده سازی و نصب آنها طول می کشد.. این نوع از کابینت ها جلوه ای زیبا و خیره کننده به آشپزخانه می دهند و مناسب برای دکوراسیون های کلاسیک نیز می باشند.
البته یکی از معایبی که می توان برای آن ذکر شود مقاومت پایین در برابر رطوبت و آب است. رطوبت باعث متورم و پوسته پوسته شدن چوب شده و عمر آن را پایین می آورد.

کابینت تمام چوب
   

کابینت های ممبران :

کابینت ممبران دارای سبک مدرن و کلاسیک می‌باشد؛ حکاکی بر سرستون‌های آن این نوع از کابینت را نسبت به دیگر کابینت‌ها متمایز کرده است. طریقه ساخت این نوع کابینت و انواع و مدل آن، در این بخش بطور کامل تشریح شده است.

کابینت ممبران اغلب به عنوان کابینت ممبران سفید شناخته می‌شود، دارای طرح و رنگ متفاوتی بوده و با توجه به سلیقه خود و دکوراسیون آشپزخانه می‌توانید انتخاب مناسب و متفاوتی داشته باشید.

   
کابینت ممبران
   

کابینت های با روکش چوب:

این مدل از کابینت‌ها با مغزی MDF و روکش پرس شده طرح چوب شبیه کابینت‌های تمام چوب شده ولی از لحاظ قیمتی از کابینت تمام چوب ارزان تر است. قبل از پرس شدن روکش بر روی بدنه اصلی کابینت، طرح‌های ساده یا چیچیده زده می‌شود و سپس روکش چوبی بر روی ورق ام دی اف پرس می‌شود. بخش قابل توجهی از هزینه اضافه این نوع کابینت مربوط می‌شود به اجرای رنگ پلی استر که پس از اتمام ساخت کابینت انجام می شود.

کابینت های انزو:

شاید قرار دادن نام کابینت انزو در سبک کلاسیک، کمی اشتباه باشد و بهتر باشد آن را در سبک مدرن کلاسیک از انواع کابینت آشپزخانه قرار داد، این نوع کابینت‌ها نسبت به کابینت آشپزخانه های‌گلاس براقی بیشتری دارد، مراحل ساخت آن همانند کابینت ممبران است با این تفاوت که در این نوع از کابینت آشپزخانه ضخامت درب‌ها از ورق های ۲۵ میل به همراه تراش دور درب‌ها تولید میشود این تراش ها روندی کاهشی دارد به همین دلیل از ورق های ۲۵ میل به جای ۱۶ میل استفاده می‌شود.

در این مقاله چه گفتیم؟

در این مقاله از کابینت آشپزخانه و تاثیر آن بر دکوراسیون آشپزخانه صحبت کردیم.

انواع کابینت آشپزخانه را معرفی کردیم؛ کابینت ممبران، کابینت ام دی اف، کابینت چرمی،‌کابینت فلزی، کابینت تمام چوب و... معرفی کردیم و ویژگی آن‌ها را مطرح کردیم. سبک‌های مختلف کابینت را نام بردیم. با توجه به جنس‌های متنوع در ساخت کابینت، سبک‌های مختلف در چیدمان و مدل‌های کابینت می‌توانید انتخاب مناسبی جهت بازسازی و تعویض کابینت آشپزخانه خود داشته باشید.